Sommar 2020

Falsterbo Horse Show som i år skulle firat 100-års-jubileum är inställd p.g.a. den rådande corona-pandemin. Här finns en liten tillbakablick i en av Ridsports artiklar från ett soligt Falsterbo 2019.

På avelssidan har många av årets riksutställningar redan ställts in eller flyttats fram.

SWB:s fölbedömningar 2020 drar i gång under juli månad, först ut är Halländska Hästavelsföreningen 4 juli. Sommarpremieringarna kommer att genomföras, men med vissa restriktioner.

Även på sportsidan är det restriktioner, men tävlingarna har börjat komma igång. Sommardressyr med SM för juniorer och children anordnas hos Laholms Ryttarförening 22-26 juli. Här finns Ridsports artiklar från Ponny SM i dressyr 2019 som gick hos Björbäcks Ryttarförening. SM i hoppning 2020 arrangeras i Falsterbo 13-16 augusti.

Bilder från SM i dressyr för juniorer och children 2020 finns publicerade i artiklar på Tidningen Ridsport och Svenska Ridsportförbundet.

Bilder från SM i hoppning i Falsterbo finns publicerade i artiklar på Tidningen Ridsport och Svenska Ridsportförbundet

Se Evenemang2020 för de evenemang jag har bilder från under detta år. Under fliken Nyheter finns också listor över de hästar och ponnyer jag fotograferat genom åren t.o.m 2019.

Mejla för mer info, eventuella provbilder att titta på och välja bland, samt aktuell prislista.

Foto Yvonne Karlsson    e-mail: horsemeadow01@gmail.com

Powered by: Imagedesk